Fejlesztés

Cégünk fő profilja Internetes megoldások fejlesztése. De mégis, mit jelent az pontosan, hogy Internetes megoldás?

Internetes megoldásnak tekinthető egy egyszerű honlap, egy hírportál vagy webáruház - de annak tekinthető egy online televíziós szolgáltatás, vagy egy háttérrendszer, amely egy okostelefonon futó alkalmazás adatainak feldolgozásáért felelős. Az elmúlt több, mint 10 évben valamennyi kifejlesztésében volt már részünk.

Fejlesztések terén egyik fő vezérelvünk, hogy "ne találjuk fel újra a kereket" - azaz használjunk már elérhető, jó minőségű, tesztelt megoldásokat; biztos alapokra építkezve a hibák száma és a fejlesztés időigénye is jelentősen csökkenthető, így ügyfeleink is több időt és energiát fordíthatnak üzleti céljaik megvalósítására.

Kiemelkedő jártasságot szereztünk PHP programozásban, a Drupal tartalomkezelő rendszerben, valamint a Symfony2 keretrendszerben való fejlesztésben.

Straxus symbol image

Design

A design nem csupán valaminek a kinézetét jelenti.
A design maga az, ahogy működik.
Steve Jobs

Az utóbbi években az Internetes megoldások designjával szemben támasztott követelmények jelentősen átalakultak. Az okos mobil eszközök megjelenésével alapkövetelménnyé vált, hogy egy webes megoldás minden eszközön megfelelő minőségben képes legyen működni, de a reszponzív kialakítás mellett a felhasználói interfész és a felhasználói élmény tervezése is külön területekké nőtték ki magukat. A design ma már valóban nem csak logókról és színekről szól.

Weboldalak, portálok, webes alkalmazások tervezése mellett vállaljuk promóciók, hirdetések grafikai tervezését, vagy komplett arculat kialakítását is - de amennyiben csak egy logóra vagy szórólapra van szükség, szintén érdemes minket megkeresni.

Straxus symbol image

Marketing

Napjainkban az Internet az egyik legfontosabb hirdetési csatorna. A felhasználók nyomon követhetőségének és a célcsoportok rendkívül precíz elérésének köszönhetően az Internetes marketing messze az egyik legjobban kifizetődő és legtöbb lehetőséget magában rejtő marketing platform.

Az analitikai eszközök, a keresőoptimalizálás vagy hirdetési kampányok összetett rendszere azonban alapos rálátást és szakértelmet igényel.

Mi tudunk segíteni abban, hogy honlapja, webáruháza, szolgáltatása kitűnjön a konkurencia termékei közül, és elérje üzleti célját!

Straxus symbol image

Tanácsadás

Van, akinek az elindulás okoz nehézséget, és van, akinek a továbbfejlődés. Segítettünk már induló vállalkozásoknak a megfelelő technológiák kiválasztásában, és segítettünk már nagyvállalatoknak IT üzemeltetési kérdések megoldásában, vagy adatbiztonsági auditok lebonyolításában.

Több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk az informatikai technológiák világában, melynek során a legkülönbözőbb rendszerek kifejlesztésében vettünk már részt. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy olyan egzotikusnak számító területeken is megmérettük már magunkat, mint az IT biztonság (PCI megfeleltetés), az online fizetési szolgáltatások, az adatbányászat, vagy a kiemelkedően nagy látogatottságú webes szolgáltatások üzemeltetése.

Straxus symbol image

Kapcsolat

Straxus symbol image

Céginformáció

Cégnév: Straxus Kft.

Székhely: 1013 Budapest, Pauler utca 6.

Adószám: 23745166-2-41

Cégjegyzékszám: 01-09-976276

Straxus symbol image